FA TEC i Falkenberg AB har investerat

2023-10-02
FA TEC i Falkenberg AB har investerat i en fräsmaskin av fabrikatet JUARISTI som marknadsförs av Mekana Maskin AB Maskinmodellen TX1D-MGX8 Specifikation på maskinen :X-rörelse 3 500 mm, Y-rörelse 2 000 mm och Z-rörelse 2 500mm. Verktygsväxlare ATC 120 verktygsplatser, CTS kylning/luft genom spindeln, Hydrostatiskt roterande bord 1 600 x 1 500 mm. Utrustad med fullstyrt 2-axligt fräshuvud för högsta flexibilitet.

FA-Tec har en sammanlagd produktionsyta på över 8 000 m2 centralt i Falkenberg. Vår kompetens sträcker sig ifrån tyngre bearbetning, kvalificerad svetsning och montage och även bearbetning av mindre detaljer i längre serier med snabba styrda CNC-maskiner.

FA-Tec erbjuder kompletta systemleveranser till våra kunder, där vi tar på oss ett samordningsansvar och levererar färdigmonterade och provkörda produkter. Vår förmåga och flexibilitet gör att vi kan ta oss an projekt inom ett brett spektrum.
KOMPETENS & STYRKA
Vår specialitet är systemlösningar som fordrar högsta kvalité på komponenter och detaljer. Vi tillverkar även ”nyckelfärdiga” maskinutrustningar för olika branscher. Vår effektiva produktionsapparat, en avancerad maskinpark tillsammans med kompetent, kunnig och engagerad personal, gör att vi på ett konkurrenskraftigt sätt kombinerar mångsidighet och flexibilitet.

– Total spårbarhet i alla produktionsled är ett krav på det mesta av det vi tillverkar.

 

JUARISTI